Tilisi hallinta

Tietoa siitä, miten voit hallita tilisi tietoja ja asetuksia.

T
Tekijä: ThetaHealing Headquarters
Päivitetty yli viikko sitten

Miten voin palauttaa käyttäjätunnukseni ja salasanani?

• Napsauta Käyttäjä-kuvaketta ja valitse Kirjaudu sisään

• Kun olet kirjautumisnäytöllä, valitse Unohtunut salasana.

• Kirjoita sähköpostiosoite, johon saat ThetaHealing-ilmoitukset.

• Saat kyseiselle tilille sähköpostiviestin, jossa on linkki salasanasi palauttamiseen.

Miten voin vaihtaa sähköpostini tai salasanani

• Kun olet kirjautunut tilillesi, napsauta käyttäjäkuvaketta ja valitse Oma Theta-tili.

• Voit vaihtaa sähköpostiosoitteesi ja salasanasi tilinäytölläsi.

Mitä teen, jos käyttäjätunnus ja salasana eivät toimi?

Jos olet noudattanut yllä olevia ohjeita salasanan palauttamiseksi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@thetahealing.com tai käytä chat-toimintoa, ja joku auttaa sinua, kun se on saatavilla.

Mitä viestintää voin odottaa ThetaHealingiltä?

Voinko sulkea/poistaa tilini?

Maksaako tilin pitäminen mitään?