Opiskelijan kojelauta - Ohjeet

Uuden Opiskelija Dashboardin käyttäminen

Päivitetty yli viikko sitten

Opiskelijan kojelaudan yleiskatsaus

Kojelaudan käyttäminen (vaatii kirjautumisen)

• Kirjautuminen

Opiskelijan kojelauta

• Minun ThetaLearning-sivuni

• Sertifikaatit

• Tällä sivulla näytetään sertifiointitasot Practitionerista Certificate of Science -sertifikaattiin. Klikkaa eri sertifikaatteja nähdäksesi niiden vaatimukset ja suunnitellaksesi oppimispolkusi.

• Erikoisuudet

• Kun olet suorittanut DNA:n peruskurssin, DNA:n jatkokurssin ja Dig Deeper -kurssin, voit aloittaa erikoiskurssien suorittamisen. Keskity harjoitteluun ja opi taitoja, jotka auttavat sinua ja muita.

*Huomautus: harmaalla, kunnes olet suorittanut ennakkoedellytykset.

• Tulevat seminaarit

• Näihin seminaareihin olet tällä hetkellä ilmoittautunut, mutta et ole suorittanut niitä.

• Klikkaa tapahtuman sivua saadaksesi lisätietoja

• Suoritetut seminaarit

• Seminaarit, jotka olet suorittanut uuden sivuston avaamisen jälkeen.

• Seuraavat

• Klikkaamalla sydänkuvaketta ThetaHealer-profiilissa, aloitat seuraamisen. Kun olet seurannut heitä, voitte lähettää toisillenne viestejä. Hallitse seuraamiasi henkilöitä Student Dashboardissa > Seuraaminen-välilehdellä.

• Vaatii kirjautumisen

• Toivomuslista

• Kaikki kurssit tai seminaarit, jotka olet lisännyt toivomuslistallesi, näkyvät täällä.

• Vaatii kirjautumisen

• Viestikeskus

• Ilmoitukset - Viimeaikainen toiminta, kuitit ja viestintäilmoitukset.

• Viestit

• Kun ilmoittaudut seminaariin, kyseisen seminaarin ohjaaja lisätään viestikeskuksen yhteystietoluetteloosi. Näin voit pitää yhteyttä seminaarin yksityiskohdista. Kun seuraat ThetaHealeriä, hänet lisätään myös yhteystietoihisi.

• Opiskelijoiden resurssit

• Tältä välilehdeltä löydät hyödyllisiä resursseja palautetta ja tukea varten sekä linkkejä tukilomakkeisiin ja usein kysyttyihin kysymyksiin.

• Oma tili/ Tietosuoja ja asetukset

• Napsauta vasemmassa yläkulmassa olevaa käyttäjäkuvaketta, niin näet avattavan luettelon käyttäjätilisi vaihtoehdoista.