Sinun ThetaHealing julkinen profiili & tili

Kaikki siitä, miten muokata & optimoida ja mainostaa profiiliasi.

T
Tekijä: ThetaHealing Headquarters
Päivitetty yli viikko sitten

Mikä on minun ThetaHealing-profiilini?

ThetaHealing-profiilisi on muokattavissa oleva henkilökohtainen sivusi. Se on potentiaalinen sivusi ThetaHealers-hakemistossa. Kun olet ThetaHealing-harjoittaja, voit tehdä tilistäsi haettavan thetahealing.com-sivustolla. Profiilisuunnitelman tilaustasosta riippuen voit lisätä paljon lisätietoja itsestäsi, suositteluja ja linkkejä.

Tärkeät asetukset:

Jotta sinut löydettäisiin haussa, varmista, että tilisi on julkinen ja sijaintisi on lisätty profiiliisi. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten.

Miten voin hallita ja muokata ThetaHealing-profiiliani?

Sinun täytyy olla ThetaHealing Practitioner tai Instructor voidaksesi luoda profiilin.
Aloita kirjautumalla sivustolle.

Jos olet suorittanut DNA:n peruskurssin ja olet ThetaHealing-harjoittaja, näet linkin Practitioner Dashboardiin näytön yläreunassa Oma tili -kohdan vieressä.

Klikkaa Practitioner Dashboardia, jolloin pääset Profile Manageriin.

Jos olet kouluttaja, kirjauduttuasi sisään pääset kouluttajan kojelaudalle: Napsauta vasemmanpuoleisessa navigoinnissa Profile (Profiili), niin pääset Profile Manageriin.

Entä jos haluan vain harjoitella yksityisesti enkä tarjota palveluja verkkosivustollasi?

Jos teet profiilisi julkiseksi, ilmestyt ”Etsi ThetaHealer” -hakuun. Tämä on helpoin tapa alkaa ottaa vastaan asiakkaita, jotka löytävät sinut ThetaHealing.comin kautta.

Jos haluat pitää profiilisi yksityisenä, voit tehdä niinkin. Itse asiassa profiilisi on oletusarvoisesti yksityinen. On sinusta kiinni, oletko valmis näkymään hakutuloksissa ja ottamaan asiakkaita, jos koskaan.

(Huomaa: alla olevassa esimerkissä on Diamond Profile Plan, joka sopii parhaiten ohjaajille.) Sapphire Profile Plan on sopivin suunnitelma Practitionersille).

Päivitä sijaintisi profiilissasi

Uuden hakukoneen vuoksi suosittelemme, että syötät sijaintisi uudelleen tarkkuuden lisäämiseksi. Siirry Practitioners- tai Instructors-kojelaudalle ja valitse Profile. Klikkaa kynää avataksesi Muokkaa sijainteja.

Tässä voit lisätä enintään 3 sijaintia. Lisää sijainti(t) ja paina TALLENNA.

Nämä asetukset ovat välttämättömiä, jotta hakutulosten tarkkuus paranee.

Profiilin tilausominaisuudet/ Yleiskatsaus tilaustasoihin

Jäsenen ThetaHealers käytössä on 4 profiilipakettia:

Profiilini tilausten hallinta

Kun olet Profiilinhallinta-sivulla (katso Profiilin hallinta ja muokkaaminen -osio edellä), napsauta Omat profiilisuunnitelmani, jos haluat muuttaa tai päivittää profiilisuunnitelmaasi.

Profiilisivun luominen

Voit muokata mitä tahansa profiilisi osiota napsauttamalla kynäkuvaketta.
Napsauta esimerkiksi kynäkuvaketta päivittääksesi sijainnit ja aloita niiden sijaintien nimien syöttäminen, joissa olet käytettävissä ThetaHealing-istuntoihin. Valitse jokin automaattisen täyttämisen vaihtoehdoista.

Jos haluat lisätä lisää sijainteja, napsauta sijainnin vieressä olevaa +-merkkiä. Sama koskee kieliä.
Napsauta Tallenna, kun muokkaukset on tehty.
Toista nämä vaiheet kaikille profiilisi osioille profiilisuunnitelmastasi riippuen.

Esikatsele profiiliasi

Profiilin hallinta -näytön vasemmassa yläkulmassa voit napsauttaa kohtaa ”Näytä julkinen profiilini” ja esikatsella muutoksia ennen profiilin asettamista julkiseksi.

Lisää kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä näytön oikeassa alakulmassa olevan chatbotin kautta tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@thetahealing.com

Kiitos!