Profiilisuunnitelman ja Zoom-tilausten hallinta
Päivitetty yli viikko sitten

Yleiskatsaus profiilisuunnitelman tilaustasoihin

• Ilmainen/Perus-profiili on se, josta kaikki Practitionerit aloittavat. Siinä on rajoitetuin määrä vaihtoehtoja, joiden avulla voit lisätä tietoja käytännöstäsi ja itsestäsi. ThetaHealing-profiilin tilauksessa on myös Standard-, Sapphire- ja Diamond-tasot, joiden avulla voit lisätä enemmän tietoa itsestäsi ja mainostaa palveluitasi sivustolla.

• Diamond-suunnitelma sisältää rajoittamattoman määrän seminaarimainoksia. Mainostamalla seminaariasi, se ilmestyy ThetaHealing.comin seminaarihakuun. Muuten seminaarien mainostaminen maksaa 20 dollaria.

Tilausteni hallinta

• Napsauta vasemmassa yläkulmassa olevaa käyttäjäkuvaketta, niin näet avattavan luettelon käyttäjätilisi vaihtoehdoista.

• Klikkaa Oma Theta-tili

Kun olet Oma Theta-tili -sivulla, vasemmalla puolella on vaihtoehdot Oma profiilisuunnitelma ja Omat tilaukset.

Oma profiilisuunnitelma

Täällä voit hallita haluamaasi Profile Plan -tilausta.

Huomautus: Kun päivität profiilisuunnitelmaasi, se aktivoituu heti uudella tasolla. Jos alennat suunnitelmasi tasoa, sinulla on edelleen käytössäsi se suunnitelmataso, josta olet jo maksanut, maksetun ajanjakson ajan. Maksetun jakson jälkeen suunnitelma alennetaan valitsemallesi tasolle, kun se uusitaan.

Omat tilaukset ja Zoom verkko-opettajille

Napsauta Omat tilaukset

Täällä voit kytkeä Zoom-tilisi päälle tai pois päältä verkko-opettajien osalta, tarkastella tilaustesi tilaa, tarkistaa, milloin tilauksesi uusitaan, ja tarkastella hintaa. y Klikkaamalla pystysuoria ellipsejä voit myös ladata maksuhistoriasi.
Huom: Kuten muutkin tilaukset, jos kytket tilisi pois päältä, saat edelleen palvelua sen ajan, jonka olet jo maksanut. hekkaa tilaa nähdäksesi, kuinka kauan tilisi pysyy aktiivisena.
Voit aktivoida tilisi uudelleen milloin tahansa.

Tilausten hallinta Laskutus

o tilaukset ovat välttämättömiä tunneille osallistumiseksi. Kun sinusta tulee Practitioner, voit kuitenkin halutessasi tilata ThetaHealingin tarjoamat mainospalvelut. ällöin voit käyttää Paypalia ja Stripeä luottokorttien tai tilien käsittelyyn. voit asettaa toistuvia maksuja näiden palveluntarjoajien kanssa.
Jos kytket tilauksen pois päältä ja sitten takaisin päälle, voit päivittää maksutapasi.

Hylätyt kortit, peruutetut tilaukset

Jos tilauskortti hylätään, lähetämme sinulle sähköpostiviestin, jossa kerromme asiasta. Seuraavalla kerralla voit antaa uuden tai päivitetyn kortin numeron ja uusia tilauksesi.
Jos sinun on vaihdettava tilauksesi kortti, ota yhteyttä tekniseen tukeen osoitteessa info@thetahealing.com.