Miksi en voi kirjautua sisään? Missä on käyttäjätunnukseni?

Uudelle ThetaHealing-sivustolle kirjautuvilla käyttäjillä on uusi kirjautumiskokemus. Tässä on hyödyllistä tietoa muutoksen tekemisestä.

T
Tekijä: ThetaHealing Headquarters
Päivitetty yli viikko sitten

Missä on käyttäjätunnukseni kirjautumista varten?

Kun yrität ensimmäistä kertaa kirjautua sisään uudelle ThetaHealing-sivustolle, huomaat, että käyttäjätunnuksesi ei enää toimi kirjautumisessa. Siirryimme käyttämään sähköpostiosoitettasi kirjautumisessa. Vanha salasanasi toimii edelleen. Sinun täytyy vain käyttää sähköpostiosoitetta, jolla olet perustanut tilisi, vanhan käyttäjätunnuksesi sijaan.

En voi vieläkään kirjautua sisään!

Jan 12, 2023 - Tietokannan siirto kestää odotettua kauemmin. Kaikkia käyttäjiä ei ole siirretty kokonaan uuteen järjestelmään. Pyrimme ratkaisemaan tämän mahdollisimman nopeasti. Lähetämme viestin, kun siirto on valmis.
Kiitos paljon kärsivällisyydestäsi!

Entä jos en muista tilini luomiseen käyttämääni sähköpostiosoitetta?

Se sähköposti, jolla olet saanut yhteydenottoja ja sähköpostia ThetaHealingiltä, on se sähköposti, jota käytit tilisi perustamiseen.
Jos et ole saanut sähköpostiviestejä tai käytit vanhaa sähköpostia, jota et tarkista, kokeile paria sähköpostia ja katso, toimiiko jokin niistä.
Jos et vieläkään muista käyttämääsi sähköpostia, ota meihin yhteyttä oikeassa alakulmassa olevan chatbotin kautta tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@thetahealing.com

Miksi se muuttui?

Vaihdoimme kirjautumistapaa, koska huomasimme, että oli suuri määrä tilejä, joilla oli sama käyttäjänimi. Tämä helpotti muiden kirjautumista väärälle tilille. Tämä uusi menetelmä on turvallisempi.