Miten ilmoittautua mihin tahansa ThetaHealing seminaariin?
Päivitetty yli viikko sitten

Miten ilmoittaudutaan mihin tahansa seminaariin

Käy kotisivuillamme www.thetahealing.com ja kirjaudu tilillesi sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi. Jos et pääse kirjautumaan tilillesi - nollaa salasana tai ota meihin yhteyttä chat-toiminnon kautta.

Sitten voit joko etsiä seminaaria tai ehkä olet jo saanut seminaarilinkin ThetaHealing-kouluttajaltasi.

Avaa haluamasi seminaari tai opettajan linkki ja noudata seuraavia ohjeita.

Vaihe 1:
Kun olet kirjautunut sisään tilillesi ja näet tilisi tiedot.

Vaihe 2:

Pysy nyt kirjautuneena sisään tilillesi ja avaa luokka-ilmoittautumislinkki, jonka ThetaHealing-opettajasi on jakanut sinulle.

tai

Etsi ohjaajasi tai mikä tahansa ThetaHealing-seminaari klikkaamalla tästä.

Vaihe 3:

Kun olet avannut linkin tai löytänyt luokan, johon haluat osallistua, Rekisteröidy seminaariin näillä 2 viimeisellä askeleella, paina REGISTER NOW -painiketta.

Sitten se lisää sen tilillesi ja siellä sinun on vahvistettava osallistumisesi klikkaamalla "VAHVISTA REKISTERÖINTI".

Nyt olet rekisteröitynyt valitsemaasi seminaariin ja saat vahvistussähköpostin järjestelmästämme.

Lisäksi ThetaHealing-ohjaajasi saa ilmoituksen siitä, että olet ilmoittautunut ja ottaa sinuun yhteyttä, jos ette ole vielä yhteydessä.

Toivotamme sinulle kaikkea hyvää matkallasi kohti korkeinta potentiaaliasi.