Var ska jag börja?

Vanliga frågor om hur du kommer igång med ThetaHealing

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Anmäl dig till nyhetsbrevet

ThetaHealings nyhetsbrev innehåller våra senaste blogginlägg, uppdaterade evenemang och tillkännagivanden. Vi rekommenderar att du registrerar dig. För att registrera dig för nyhetsbrevet, bläddra längst ner på varje Thetahealing.com-sida och i sidfoten hittar du nyhetsbrevsregistreringen!

Skapa ett konto

Vem som helst kan skapa ett konto på Thetahealing.com. Inloggad kan du ta del av information baserat på din utbildningsnivå.

• Du är ny på ThetaHealing

• Du är en utövare

• Du är en instruktör

Se videon Skapa din egen verklighet

Det enklaste stället att börja är att se Vianna introducera Thetahealing för studenter genom Creating Your Own Reality. I videon diskuterar Vianna de viktigaste principerna för ThetaHealing. Det är ett bra och kostnadsfritt sätt att bekanta sig med denna anmärkningsvärda healingmetod och avgöra om du vill lära dig mer.

Hitta en ThetaHealer och boka session

Om du vill uppleva en ThetaHealing-session själv kan du hitta en ThetaHealing-utövare nära dig. Om de tar emot bokningar kan du hitta dem i vårt verktyg Hitta en ThetaHealer. Där kan du söka och bläddra bland ThetaHealers, från utövare till instruktörer, och se deras profil. Deras profil visar deras specialiteter, certifieringar och kontaktinformation.

Bara ”hjärtat” deras profil och de kommer att läggas till bland dina favorit ThetaHealers. Därifrån kan du skicka meddelanden till dem och se deras senaste seminarier.

Hitta en ThetaHealer och gå på ett seminarium

När du är redo att lära dig att själv utöva ThetaHealing-teknikerna kan du börja med att registrera dig för Basic DNA. Det är där din inlärningsresa börjar. Du kan antingen delta i ett personligt evenemang nära dig eller delta i ett online-evenemang. Det finns ThetaHealing-instruktörer över hela världen och de talar många olika språk. Hitta ett seminarium i vårt verktyg för seminariesökning. Du bör börja med att filtrera efter Basic DNA.

När du är inloggad kommer din My Learning-sida att hjälpa dig att guida dig till andra kurser som du är intresserad av och hjälpa dig att uppnå certifieringar.

Anmäl dig till seminarium om grundläggande DNA

Välj det seminarium du vill delta i och klicka på Register. Om du inte redan har ett konto kommer du att bli ombedd att registrera dig. Därefter kan du registrera dig för ditt seminarium. Den certifierade ThetaHealing-instruktören kommer att kontakta dig och du kommer att få en automatisk registreringsbekräftelse via e-post med mer information.

Artiklar för support

Vi har utformat många supportartiklar för att hjälpa dig med allt du behöver veta för att använda webbplatsen och vart du ska gå härnäst. Kolla in dem genom att logga in på ditt konto och klicka på HJÄLP & RESURSER.

Prata med oss

Klicka på chatt-ikonen längst ner till höger på skärmen för att chatta med oss.