Din offentliga profil och ditt konto för ThetaHealing

Allt om hur du redigerar, optimerar och marknadsför din profil

T
Skrivet av ThetaHealing Headquarters
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vad är min ThetaHealing-profil?

Din ThetaHealing-profil är din anpassningsbara personliga sida. Det är din potentiella sida i ThetaHealers katalog. När du är en ThetaHealing-utövare kan du göra ditt konto sökbart på thetahealing.com. Beroende på din abonnemangsnivå för profilplanen kan du lägga till massor av ytterligare information om dig själv, vittnesmål och länkar.

Viktiga inställningar:

För att du ska kunna hittas i sökfunktionen måste du se till att ditt konto är offentligt och att din plats har lagts till i din profil. Den här artikeln visar hur du gör.

Hur kan jag hantera och redigera min ThetaHealing-profil?

Du måste vara en ThetaHealing-utövare eller instruktör för att ha en profil.

Börja med att logga in på webbplatsen.

Om du har tagit Grundläggande DNA och är en ThetaHealing-utövare ser du en länk till Instrumentpanel för utövare högst upp på skärmen bredvid Mitt konto.

Klicka på din Instrumentpanel för utövare så kommer du till din Profile Manager

Om du är instruktör kommer du till instruktörens kontrollpanel efter att du har loggat in: Klicka på Profil i vänstermenyn för att komma till din Profilhanterare.

Vad händer om jag bara vill praktisera privat och inte erbjuda tjänster på din webbplats?

Om du gör din profil offentlig kommer du att visas i ”Hitta en ThetaHealer”-sökningen. Detta är det enklaste sättet att börja acceptera klienter som kan hitta dig via ThetaHealing.com.

Om du vill hålla din profil privat kan du också göra det. Faktum är att din profil kommer att vara privat som standard. Det är upp till dig om och när du är redo att börja synas i sökresultaten och ta emot kunder, om någonsin.

(Obs: exemplet nedan har en Diamond Profile Plan som är mest lämplig för instruktörer. Sapphire Profile Plan är den mest lämpliga planen för Practitioners)

Uppdatera dina platser i din profil

På grund av den nya sökmotorn rekommenderar vi starkt att du anger din plats igen för att öka noggrannheten. Gå till din Practitioners eller Instructors Dashboard och välj Profil. Klicka på pennan för att öppna Edit Locations.

Här kan du lägga till upp till 3 platser. Lägg till din(a) plats(er) och tryck på SÄKRA.

Dessa inställningar är nödvändiga för att öka träffsäkerheten för att du ska visas i sökningen.

Profil Abonnemangsfunktioner/ Översikt över abonnemangsnivåer

Det finns 4 profilplaner tillgängliga för ThetaHealers:

Hantera prenumerationer på min profil

När du är på din profilhanterarsida (se avsnittet Hantera och redigera min profil ovan) klickar du på Min profilplan för att ändra eller uppdatera din profilplan.

Skapa din profilsida

Klicka på pennikonen för att redigera någon del av din profil.

Klicka till exempel på pennikonen för att uppdatera platser och börja skriva in namnet på de platser där du är tillgänglig för ThetaHealing-sessioner. Välj ett av alternativen för automatisk ifyllnad.

Om du vill lägga till fler platser klickar du på +-tecknet bredvid platserna. Samma sak gäller för språk.

Klicka på Spara när redigeringarna är klara.

Upprepa dessa steg för alla avsnitt i din profil, beroende på din profilplan.

Förhandsgranska din profil

Längst upp till vänster på skärmen Manage Profile kan du klicka på ”View my public profile” och förhandsgranska dina ändringar innan du ställer in din profil på Allmänheten.

Har du fler frågor? Kontakta oss via chatboten i det nedre högra hörnet av din skärm, eller mejla oss på info@thetahealing.com

Tack så mycket!