Meddelanden till andra ThetaHealers och kontakt med dina följare
Meddelanden till andra ThetaHealers och kontakt med dina följare

Lär dig hur du får kontakt med följare och skickar meddelanden

T
Skrivet av ThetaHealing Headquarters
Uppdaterad denna vecka

Hur ”följer” användarna varandra och vad gör det?

• Följande

• Om du hittar en ThetaHealer när du surfar på ThetaHealer Search-sidan, genom att klicka på hjärtikonen i en ThetaHealers profil, kommer du att börja följa den personen (Kräver inloggning). De kommer att läggas till i din kontaktlista i Dashboard Messenger och ni kan skicka meddelanden till varandra. Hantera vem du följer i din Student Dashboard > fliken Following.

• Kräver inloggning

• Obs* En Utövare profil måste vara inställd på Public för att användare ska kunna hitta och följa dem.

• Kommunikation & privata meddelanden

• Vi uppmuntrar användare att kommunicera via Message Center så att vi lättare kan hjälpa till vid behov.

• Meddelandecenter

• Meddelanden

• Senaste aktivitet, kvitton och kommunikationsaviseringar

• Meddelanden

• När du anmäler dig till ett seminarium läggs seminarieledaren till i din kontaktlista i Meddelandecenter. På så sätt kan ni hålla kontakten om detaljer inför seminariet. När du följer en ThetaHealer läggs de också till i dina kontakter.

• Välj en kontakt från din kontaktlista. Om du inte följer någon ännu ser du ”Inga kontakter hittade” i kontaktlistan i meddelandecentret.

• När du har valt en kontakt kan du börja skriva i textfältet. När du är klar trycker du på Skicka för att skicka meddelandet.

• Blockering av användare och skräppost

• Om du inte längre vill kommunicera med en användare tar du helt enkelt bort denne från din kontaktlista.

• Användare som missbrukar Budbärare för att skicka spam kommer att bli föremål för omedelbar borttagning.