Hantera prenumerationer på Profil Planera & Zooma
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Översikt över abonnemangsnivåer för Profil Plan

• Den kostnadsfria/grundläggande profilen är där alla Practitioners börjar. Den har det mest begränsade antalet alternativ för att inkludera information om din praktik och dig själv. Det finns också Standard-, Safir- och Diamantnivåerna för ThetaHealing-profilprenumeration som gör att du kan lägga till mer information om dig själv och annonsera dina tjänster på webbplatsen.

• Diamond-planen inkluderar obegränsad seminarieannonsering. Genom att annonsera ditt seminarium kommer det att visas i ThetaHealing.com:s seminariesökning. Annars kostar seminarier 20 USD att annonsera.

Hantera mina prenumerationer

• Klicka på din användarikon längst upp till vänster för att se en rullgardinslista med alternativen för ditt användarkonto.

• Klicka på Mitt Theta-konto

När du är på sidan Mitt Theta-konto hittar du till vänster alternativen Min profil Plan och Mina prenumerationer.

Min profil Plan

Här kan du välja vilket Profile Plan-abonnemang du vill ha.

Obs: När du uppgraderar din profilplan blir den aktiv på den nya nivån omedelbart. Om du nedgraderar din plan fortsätter du att ha den plannivå som du redan har betalat för under den period som du har betalat för. Efter den betalda perioden kommer planen att nedgraderas till din valda nivå vid förnyelse.

Mina prenumerationer och Zoom för onlineinstruktörer

Klicka på Mina prenumerationer

Här kan du slå på eller av ditt Zoom-konto för onlineinstruktörer, se status för dina prenumerationer, kontrollera när din prenumeration kommer att förnyas och se priset. Genom att klicka på de vertikala ellipserna kan du också ladda ner din betalningshistorik.

Obs: Precis som med andra prenumerationer får du fortfarande service under den tid du redan har betalat för om du stänger av ditt konto. Kontrollera statusen för att se hur länge ditt konto kommer att vara aktivt.

Du kan återaktivera ditt konto när som helst.

Hantering av prenumerationer Fakturering

Inga prenumerationer är nödvändiga för att delta i klasserna. Men när du väl har blivit en Practitioner kanske du vill prenumerera på reklamtjänster som erbjuds av ThetaHealing. Om så är fallet kan du använda Paypal och Stripe för att behandla dina kreditkort eller konton. Du kommer att kunna ställa in återkommande betalningar med dessa leverantörer.

Om du slår av en prenumeration och sedan slår på den igen kan du också uppdatera din betalningsmetod.

Hantera dina betalningsmetoder

Vi har ett nytt system för att hantera din betalningsmetod där de kan lagra betalning eller uppdatera kortinformation i din profil. Du kommer att behöva ställa in en primär betalningsmetod för dina prenumerationer.

Klicka på Mina betalningsprofiler

Obs: Utan en primär betalningsmetod kommer din prenumeration att avaktiveras på dess utgångsdatum. För att undvika avbrott i tjänsten, vänligen konfigurera en primär metod via sidan MINA BETALNINGSPROFILER.

Avvisade kort, uppsagda prenumerationer

Om ett prenumerationskort nekas skickar vi ett e-postmeddelande till dig. Nästa gång du besöker oss kan du ange ett nytt eller uppdaterat kortnummer för att förnya din prenumeration.

Om du behöver byta kort för din prenumeration, vänligen kontakta teknisk support på info@thetahealing.com.