Din Instrumentpanel för utövare - Så här gör du
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Översikt över instrumentpanelen för utövare

Få tillgång till din Instrumentpanel (kräver inloggning)

• Logga in

Min kontrollpanel för behandlare

• Genom att klicka på Instrumentpanel för utövare och Kontrollpanel för studenter växlar du mellan de två instrumentpanelerna och vyerna.

• Profil

• På den här sidan kan du redigera aspekter av din Practitioner Profile-sida, din profilplan och förhandsgranska din profilsida.

• Längst upp på sidan

• hittar du en knapp för att göra din personliga Utövare profil antingen privat och olistad eller för att göra den offentlig och få den att visas i ThetaHealers sökning.

• Du kan se och göra ändringar i din ThetaHealing-profilplan

• Den kostnadsfria/grundläggande profilen är där alla Utövare börjar. Den har det mest begränsade antalet alternativ för att inkludera information om din praktik och dig själv. Det finns också Standard-, Safir- och Diamantnivåerna för ThetaHealing-profilprenumeration som gör att du kan lägga till mer information om dig själv och annonsera dina tjänster på webbplatsen.

• Och se en förhandsgranskning av din profilsida.

• Redigering av kontaktinformation

• Klicka på pennikonen för att redigera valfri del av din profil.

• Klicka till exempel på pennikonen för att uppdatera platser och börja skriva in namnet på de platser där du är tillgänglig för ThetaHealing-sessioner. Välj ett av alternativen för automatisk ifyllnad

• Klicka på Spara när redigeringarna är klara

• Kommunikation/Meddelandecenter

• Aviseringar - Senaste aktivitet, kvitton och kommunikationsaviseringar

• Meddelanden

• När du följer en ThetaHealer genom att klicka på hjärtikonen på deras profil läggs de till i dina kontakter och du kan börja skicka meddelanden till dem. På samma sätt läggs instruktören till i dina kontakter om du anmäler dig till ett seminarium.

• Resurser för utövare

• På den här fliken hittar du användbara resurser för feedback och support samt länkar till supportformulär och vanliga frågor

• Mitt konto/ Sekretess och preferenser

• Klicka på din användarikon längst upp till vänster för att se en rullgardinslista med alternativen för ditt användarkonto.