Så här anmäler du dig till ett ThetaHealing-seminarium
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur man anmäler sig till ett seminarium

Besök vår hemsida www.thetahealing.com och logga in på ditt konto med din e-postadress och ditt lösenord. Om du inte kan logga in på ditt konto - återställ då lösenordet eller kontakta oss via chattfunktionen.

Sedan kan du antingen söka efter ett seminarium eller så har du kanske redan fått en seminarielänk från din ThetaHealing-instruktör.

Öppna det seminarium du är intresserad av eller din lärares länk och följ dessa steg.

Steg 1:
När du har loggat in på ditt konto kan du se dina kontouppgifter.

Steg 2:

Håll dig nu inloggad på ditt konto och öppna länken till klassregistreringen som din ThetaHealing-lärare har delat med dig.
eller
Sök efter dina instruktörer eller något ThetaHealing-seminarium klicka här.

Steg 3:
När du har öppnat länken eller hittat din klass där du vill delta, Registrera dig i seminariet med de här sista 2 stegen, tryck på knappen REGISTRERA NU.

Då kommer det att lägga till det på ditt konto och där måste du bekräfta din närvaro genom att klicka på ”BEKRÄFTA REGISTRERING”

Nu är du registrerad på det seminarium du valt och du kommer att få en bekräftelse via e-post från vårt system.

Dessutom kommer din ThetaHealing Instruktör att få ett meddelande om att du har registrerat dig och kommer att kontakta dig, om ni inte redan är i kontakt.

Vi önskar dig all lycka på din väg mot din högsta potential.