Miten ilmoittaudun DNA:n perusseminaariin ThetaHealing-kouluttajani kanssa?
Miten ilmoittaudun DNA:n perusseminaariin ThetaHealing-kouluttajani kanssa?
T
Tekijä: ThetaHealing Headquarters
Päivitetty yli viikko sitten

Miksi tarvitsen tilin ThetaHealingiin?

Jokaiselta ThetaHealing-harjoittajalta vaaditaan tili ennen perusseminaaria. Näin kaikki seminaarit, joihin osallistut, voidaan merkitä tilillesi. Jokainen suorittamasi sertifiointi vahvistetaan ja sertifioidaan kouluttajasi toimesta tilillesi. Voit käyttää tiliäsi milloin tahansa.
Tililläsi on myös monia muita hyödyllisiä toimintoja ja asetuksia. Löydät lisätietoa tästä täältä: ThetaHealingin julkinen profiili ja tili.

Opettajasi on ehkä jo lähettänyt sinulle linkin ensimmäiseen seminaariin ilmoittautumiseen. Ennen kuin voit ilmoittautua seminaariin, sinun on luotava tili thetahealing.com-sivustolle.

Vaihe 1:

avaa kotisivu www.thetahealing.com paina LOGIN

Vaihe 2:

Vaihe 3:

• Kirjoita sähköpostiosoitteesi tai kirjaudu sisään Gmail-tililläsi.

• Kirjoita nimesi

• Kirjoita sukunimesi

HUOMAUTUS: tämä nimi painetaan myös todistukseesi.

• Lue ja hyväksy käyttöehdot

• Lue ja hyväksy tietosuojakäytäntö

• Lehdistö Rekisteröidy

Kun olet painanut Sign up (Rekisteröidy), näyttöön tulee seuraava viesti

Vaihe 4:

• Siirry sähköpostiisi

• Olet saanut sähköpostiviestin otsikolla ”Vahvista ThetaHealing-tilisi” osoitteesta info@thetahealing.com

• Avaa tämä sähköposti ja vahvista tilisi avaamalla vahvista-linkki.

Vaihe 5:

Kun olet avannut linkin, pääset ”Aseta salasanasi” -etusivulle.
Syötä salasanasi kahdesti ja paina ”Aseta salasana”.

Sitten se avaa tilisi automaattisesti ja pääset ThetaHealing Dashboardiin.

Onnittelut olet luonut onnistuneesti tilisi ThetaHealing sivustolle

Nyt voit rekisteröityä perus-DNA:lle tullaksesi itsenäiseksi sertifioiduksi ThetaHealing Practitioneriksi.

Vaihe 6:

Nyt olet kirjautunut tilillesi ja voit rekisteröityä Basic DNA:n käyttäjäksi.
Avaa luokka-ilmoittautumislinkki, jonka ThetaHealing-ohjaajasi on jakanut sinulle.
tai
Etsi ohjaajasi tai jokin ThetaHealing-seminaari. Klikkaa tästä.

Vaihe 7:

Kun olet avannut linkin tai löytänyt Basic DNA -seminaarin, johon haluat osallistua, rekisteröidy seminaariin näillä kahdella viimeisellä askeleella ja paina REGISTER NOW -painiketta.

Sitten se lisää sen tilillesi ja siellä sinun on vahvistettava osallistumisesi klikkaamalla ”VAHVISTA REKISTERÖINTI”.

Nyt olet rekisteröitynyt valitsemaasi seminaariin ja saat vahvistussähköpostin järjestelmästämme.

Lisäksi ThetaHealing-ohjaajasi saa ilmoituksen siitä, että olet ilmoittautunut ja ottaa sinuun yhteyttä, jos ette ole vielä yhteydessä.

Toivotamme sinulle kaikkea hyvää matkallasi kohti korkeinta potentiaaliasi.